Adóegyszázalék

Adó1% felajánlása életet ment!

Adóbevalláskor vagy utána május közepéig az adó 1% felajánlást, a rendelkező nyilatkozat kitöltést el ne felejtsd! A személyi jövedelemadó 1% felajánlása az adóbevallás elkészítésekor fontos. Az adó 1 százalékról rendelkezés nem kerül semmibe sem! Az SzJA bevallásakor szánj 2 percet az adód 1%-ának felajánlására is! Adó egy százalékod felajánlásával életet menthetsz, fontos dolgokban segédkezhetsz ezáltal. Adóbe- valláskor az adó 1% felajánlás kapcsán kérd könyvelőd vagy bérszámfejtőd segítségét is!

Bohócdoktorok

Állatrendőrség

1% a Gyermekekért

Sterilszoba

Adó egy százalék - Állatmentés

Adóegyszázalék

Segítsünk együtt: egyház, egyesület, alapítvány támogatása adóbevalláskor a befizetett adó 1+1%-ával.

Adóbevalláskor az adó 1+1 felajánlás azért is fontos, mert az adó 1+1% felajánlással úgy segíthetsz, hogy nem kerül semmibe sem. Sajnos Magyarországon tíz adózóból hat adófizető nem adja oda adó egy százalékát a hasznos munkát végző civil szervezeteknek. Adó 1 százalék felajánlással úgy lehet támogatni fontos gyermekmentő és gyógyító programjainkat, hogy az közben Neked semmibe sem kerül. Adó 1 százalék felajánlás fontos és nagyon sokat jelentő támogatási forma! Adóbevalláskor az szja 1% felajánlása óriási segítség! Támogatásod, segítséged, figyelmed nagyra értékeljük és a mosolygós és gyógyuló gyermekek nevében hálásan köszönjük!

Adóbevalláskor felajánlható adó 1 százalék felajánlás mellett örömmel fogadjuk tárgyi, eszmei, anyagi, kapcsolati támogatás felajánlását is! Segítséged, a legapróbb támogatás is nagyon sokat jelent!

Ezen az oldalon minden egy helyen az adó 1+1% felajánlásról: ismertetőt kap blogunkon az egyesületek és alapítványok legfontosabb segítő programjairól. Tudnivalók, újdonságok és minden ismertető megvan itt az adó 1% felajánlásról. Szeretettel köszönjük, hogy a személyi jövedelemadó 1+1% felajánláskor a jó ügyek érdekében tevékenykedő alapítványok és egyesületek közül választja ki az adója 1%-ára leginkább méltó szervezet.

Segítségét, adó 1% felajánlását hálás köszönettel fogadjuk!

HTML doboz

Az adó egy százalék felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segíthetsz vele!

2012.01.19. 11:35 ado1

Adó 1%-od most állatmentésre, gazdikeresésére, problémamegelőzésre, állatvédelmi feladatok támogatására fordíthatod!

Az adó 1% felajánlásával 1% esélyt kap a fontos környezetvédelmi munka, az állatok védelme!

Adó 1% = egy Kutyaélet! 

Mentsük meg együtt a bajban lévő, segítségre szoruló négylábú barátainkat! Az adó 1% -od óriási segítség, és életet is menthet!
 
Adószám az SzJA 1% felajánlásához: 
Orpheus Egyesület 
1 8 4 6 4 6 5 4 - 1 - 0 6 
 
Értesítünk minden kedves állatbarát adózót (aki látja az Orpheus Állatvédő Egyesület állatmentő, állatvédelmi munkáját, és az azokat, akik az állatvédelmet segíteni kívánják), hogy a befizetett ADÓ 1%-át (a 2001. évi CXIV. törvény értelmében) a közhasznú egyesület részére FEL LEHET AJÁNLANI! 
 
Kérjük adód 1%-ával segítsd az Orpheus Egyesületet állatvédelmi munkáját! 
 
A személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlása semmibe sem kerül, de nagyon sokat segíthet! 
 
Az érdeklődők, az egyesület számára felajánlott adó 1% szabályos felhasználásáról (az egyesület telephelyén) bármikor személyesen is megbizonyosodhatnak!
 
A négylábú védencek nevében is hálásan köszönjük mindazok támogatását, akik adójuk 1%-ának felajánlásával az állatvédelmi tevékenységet segítik.
 
Támogatóink nélkül a gazdátlan négylábúak nem juthatnának védelem alá, az állatvédelmi tevékenység az adó egy százalékának felajánlása nélkül nem lenne ilyen eredményes.
 
Az Orpheus örökbefogadói programja havonta átlagosan 30-50 állatnak talál új, szerető gazdit, jelenleg rengeteg otthon nélküli állat várja a segítséget. Minden állatmentő tevékenységkor a hála támogatóink felé irányul, akik nélkül az állatvédelmi problémák megoldása nem valósulhatna meg. Köszönjük segítségét!
 
Minden forint nagy segítség, közte az adóbevalláskor felajánlott adó 1% támogatás is. 

Címkék: adó1% állatvédő állatmentés állatmenhely adószám adóegyszázalék adó1 adó1százalék